Hei, testitet

cropped-profilbilde-grafisken.png

Har meitemark hjerte?Markene snek seg ut av boksen og ut i kjøleskapet.Jeg er fascinert av denne skapningen. Noen så at den hadde blod. Hvordan sirkulerer dette blodet? Og hvordan kan det det? Har den et hjerte? Og hvordan kan den da overleve om den blir kuttet i to?Naturen er den mest fantastiske designeren jeg vet om! Det er så utrolig mange finesser og smarte løsninger som er utviklet etter millioner av år med testing og forbedring! Jeg vil derfor skrive litt om design på ting fra naturen, og andre steder.Mark for eksempel er en merkelig, men nyttig skapning. Jeg har alltid undret meg litt over den! Jeg har sett at den har blod, men hvordan dette kan sirkulerer skjønner jeg ikke helt. Har den et hjerte? Og hvordan kan den da overleve om den blir kuttet i to?Og hvordan formerer den seg? Legger den markeegg? Når så jeg sist et slikt? MakkverkHvordan en mark er designet. Den har hode og munn, og en liten hjerne over munnen. Den har ikke bare ett, men 5 hjerter!

Puster gjennom huden.

 

Slik parrer den seg:

 

Hva er et markeegg??

 

Den er bra for jorden, bryter ned planter og

 

Har meitemark hjerte?

Har meitemark hjerte?
Markene snek seg ut av boksen og ut i kjøleskapet.
Jeg er fascinert av denne skapningen.

Noen så at den hadde blod. Hvordan sirkulerer dette blodet? Og hvordan kan det det? Har den et hjerte? Og hvordan kan den da overleve om den blir kuttet i to?

Naturen er den mest fantastiske designeren jeg vet om! Det er så utrolig mange finesser og smarte løsninger som er utviklet etter millioner av år med testing og forbedring!

Jeg vil derfor skrive litt om design på ting fra naturen, og andre steder.

Mark for eksempel er en merkelig, men nyttig skapning. Jeg har alltid undret meg litt over den!

Jeg har sett at den har blod, men hvordan dette kan sirkulerer skjønner jeg ikke helt. Har den et hjerte? Og hvordan kan den da overleve om den blir kuttet i to?

Og hvordan formerer den seg? Legger den markeegg? Når så jeg sist et slikt?

Makkverk

Hvordan en mark er designet.

Den har hode og munn, og en liten hjerne over munnen.

Den har ikke bare ett, men 5 hjerter!

Puster gjennom huden.

Slik parrer den seg:

Hva er et markeegg??

Den er bra for jorden, bryter ned planter og

nettside-topp